Juwelen en accessoires die u doen stralen

Kapsalon Extase - Beerse - Juwelen

Als u op zoek bent naar enkele mooie juwelen of accessoires in Beerse dan kunt u altijd eens passeren bij Kapsalon Extase. Deze zaak heeft een ruim aanbod aan ringen, halskettingen en oorbellen van verschillende merken. Ideaal om uw pas gewiekte coupe te accentueren met een extra glans.

Per Voi Jewels

Kapsalon Extase biedt verschillende juwelen aan van Per Voi Jewels, een vaste waarde op de Belgische markt. Deze collectie bestaat uit ringen, halskettingen, armbanden en oorbellen. Per Voi Jewels specialiseert zich vooral in juwelen met gerodineerd zilver.

Sensuali Collection

Kapsalon Extase heeft ook een ruim aanbod aan fantasiejuwelen van Sensuali Collection. U kunt alvast een kijkje nemen naar de juwelencollectie op de fotopagina.

Kapperszaak

Als u meer geïnteresseerd bent in een haarsnit kunt u uiteraard steeds vertrouwen op Kapsalon Extase. Iedereen is er welkom, zowel heren, dames als kinderen, maar er wordt best een afspraak gemaakt zodat het kapsalon elke klant de beste service kan aanbieden.

Contact

Wenst u meer informatie over de juwelen en accessoires in Beerse of hebt u vragen over een andere dienst van Kapsalon Extase? Neem dan gerust contact op met deze kapperszaak in de provincie Antwerpen. Het hele team van Kapsalon Extase is u graag van dienst. 

Melkerijstraat 1
2340 Beerse - België
Ligging
Gsm : 014/ 62 43 23
info@kapsalonextase.be
BTW BE 0860.381.090